№ п/п
|
Дослідження за мікробіологічними показниками
|
Кількість
|
З них проб не відповідають НД
|
1.
|
Кількість досліджених проб на мікробне забруднення, усього, у тому числі:
|
23
|
|
1.1.
|
питної води (централізоване водопостачання)
|
5
|
|
1.2.
|
питної води (децентралізоване водопостачання)
|
|
|
1.3.
|
річкової води водойм ІІ категорії (у зонах рекреації та пляжів)
|
|
|
1.4.
|
ґрунту
|
|
|
1.4.1.
|
у т.ч. ґрунту в житловій забудові (зоні)
|
|
|
1.5.
|
Харчових продуктів, усього
|
8
|
|
1.6.
|
Змиви з обладнання та інструментів
|
10
|
|
2.
|
Дослідження за санітарно-хімічними показниками усього, у тому числі
|
71
|
1
|
2.1.
|
питної води (централізоване водопостачання)
|
5
|
1
|
2.2.
|
питної води (децентралізоване водопостачання)
|
|
|
2.3.
|
річкової води водойм ІІ категорії (у зонах рекреації та пляжів)
|
|
|
2.4.
|
ґрунту
|
|
|
2.5.
|
у т.ч. ґрунту в житловій забудові (зоні)
|
|
|
2.5.1.
|
атмосферного повітря населених пунктів
|
|
|
2.6.
|
повітря закритих приміщень
|
|
|
2.7.
|
Харчових продуктів
|
|
|
2.8 |
Інструментальні дослідження |
66 |
|