Іформації щодо проведення роботи із забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення за січень 2022 року
Дослідження за мікробіологічними показниками |
Кількість |
З них проб не відповідають НД |
Кількість досліджених проб на мікробне забруднення, усього, у тому числі: |
8 |
|
питної води (централізоване водопостачання) |
4 |
|
питної води (децентралізоване водопостачання) |
|
|
річкової води водойм ІІ категорії (у зонах рекреації та пляжів) |
|
|
ґрунту |
|
|
у т.ч. ґрунту в житловій забудові (зоні) |
|
|
Харчових продуктів, усього |
4 |
|
Змиви з обладнання та інструментів |
|
|
Дослідження за санітарно-хімічними показниками усього, у тому числі |
2 |
|
питної води (централізоване водопостачання) |
2 |
|
питної води (децентралізоване водопостачання) |
|
|
річкової води водойм ІІ категорії (у зонах рекреації та пляжів) |
|
|
ґрунту |
|
|
у т.ч. ґрунту в житловій забудові (зоні) |
|
|
атмосферного повітря населених пунктів |
|
|
повітря закритих приміщень |
|
|
Харчових продуктів |
|
|
Фізичні фактри ,усього |
Інформація щодо проведення роботи із забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення за січень 2020 року
№ п/п |
Дослідження за мікробіологічними показниками |
Кількість |
З них проб не відповідають НД |
1. |
Кількість досліджених проб на мікробне забруднення, усього, у тому числі: |
2 |
|
1.1. |
питної води (централізоване водопостачання) |
1 |
|
1.2. |
питної води (децентралізоване водопостачання) |
1 |
|
1.3. |
річкової води водойм ІІ категорії (у зонах рекреації та пляжів) |
|
|
1.4. |
ґрунту |
|
|
1.4.1. |
у т.ч. ґрунту в житловій забудові (зоні) |
|
|
1.5. |
Харчових продуктів, усього |
|
|
1.6. |
Змиви з обладнання та інструментів |
|
|
2. |
Дослідження за санітарно-хімічними показниками усього, у тому числі |
2 |
|
2.1. |
питної води (централізоване водопостачання) |
1 |
|
2.2. |
питної води (децентралізоване водопостачання) |
1 |
|
2.3. |
річкової води водойм ІІ категорії (у зонах рекреації та пляжів) |
|
|
2.4. |
ґрунту |
|
|
2.5. |
у т.ч. ґрунту в житловій забудові (зоні) |
|
|
2.5.1. |
атмосферного повітря населених пунктів |
|
|
2.6. |
повітря закритих приміщень |
|
|
2.7. |
Харчових продуктів |
|
|