Неділя, 24.02.2019, 07:21

Держсанепідслужба Семенівського району

Меню сайта
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Іформації щодо проведення роботи із забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення за 2018 рік

№ п/п

Дослідження за мікробіологічними показниками

Кількість

З них проб не відповідають НД

1.

Кількість досліджених проб на мікробне забруднення, усього, у тому числі:

667

9

 

1.1.

питної води (централізоване водопостачання)

85



 

1.2.

питної води (децентралізоване водопостачання)

32

4

 

1.3.

річкової води водойм ІІ категорії (у зонах рекреації та пляжів)

8



 

1.4.

ґрунту

15



 

1.4.1.

у т.ч. ґрунту в житловій забудові (зоні)

3

 



 

1.5.

Харчових продуктів, усього

114

2

 

1.6.

Змиви з обладнання та інструментів

420


3

2.

Дослідження за санітарно-хімічними показниками усього, у тому числі

149


2

2.1.

питної води (централізоване водопостачання)

85

1

 

2.2.

питної води (децентралізоване водопостачання)

31

1

 

2.3.

річкової води водойм ІІ категорії (у зонах рекреації та пляжів)

8



 

2.4.

ґрунту

4



 

2.5.

у т.ч. ґрунту в житловій забудові (зоні)

3



 

2.5.1.

атмосферного повітря населених пунктів

12

 



 

2.6.

повітря закритих приміщень



 



 

2.7.

Харчових продуктів

6



 



 

Радіологічні вимірювання



 



 



 

Кількість проведених вимірів, усього

208



 



 

З них перевищують допустимі рівні



 



 

Іформації щодо проведення роботи із забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення за січень 2019 року

№ п/п

Дослідження за мікробіологічними показниками

Кількість

З них проб не відповідають НД

1.

Кількість досліджених проб на мікробне забруднення, усього, у тому числі:

5


 

1.1.

питної води (централізоване водопостачання)

2


 

1.2.

питної води (децентралізоване водопостачання)


 


 

1.3.

річкової води водойм ІІ категорії (у зонах рекреації та пляжів)


 


 

1.4.

ґрунту


 


 

1.4.1.

у т.ч. ґрунту в житловій забудові (зоні)


 


 

1.5.

Харчових продуктів, усього

3


 

1.6.

Змиви з обладнання та інструментів


 


 

2.

Дослідження за санітарно-хімічними показниками усього, у тому числі

2


 

2.1.

питної води (централізоване водопостачання)

2


 

2.2.

питної води (децентралізоване водопостачання)


 


 

2.3.

річкової води водойм ІІ категорії (у зонах рекреації та пляжів)


 


 

2.4.

ґрунту


 


 

2.5.

у т.ч. ґрунту в житловій забудові (зоні)


 


 

2.5.1.

атмосферного повітря населених пунктів


 


 

2.6.

повітря закритих приміщень


 


 

2.7.

Харчових продуктів


 


 

Календарь
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Архив записей
Форма входа
Copyright MyCorp © 2019

Зробити безкоштовний сайт з uCoz